Fredericia

Home Find butik Fredericia

Fredericia

Fredericia Vester Kopi Fredericia holder lukket i uge 30, fra den 22. til den 26. august begge dage inklusive.

 

Velkommen til Fredericia

Fredericias kompetente printpartner. Vi leverer altid til tiden, bæredygtige produkter og med god service. Gode parkeringsmuligheder.

Vi har leverer alle former for plakater og salg af udstillingssystemer til præsentationer, men kan løse alle almindelige standard print og kopi opgaver: plakater, visitkort, rapporter og mapper, foldere og brochurer, bannere, skilte, folieskæring, indbinding, opklæbning og laminering mv.

Vi har også specialiseret os i at servicere bygge- og anlægsbranchen og dennes aktører i Trekantsområdet og resten af Sønderjylland. Det være sig arkitekt- og ingeniør virksomheder, entreprenører, bygherrer eller projektudviklings selskaber. Vi sørger selvfølgelig for forsendelse/distribution til den aftalte tid.

Vi har stor ekspertise i udstillingssystemer, outdoor løsninger (megabannere, window graphics mv.) samt rådgivning og eksekvering af komplekse opgaver indenfor:

 

 

Gør-det-selv

I vores specielle gør-det-selv område har man mulighed for at tage kopier eller printe ud til nedsat pris. Alle andre typer opgaver kræver hjælp fra Vester Kopis servicemedarbejdere. 

Se oversigt over gør-det-selv faciliteter til højre.  

 

DIY NO

       DIY NO

 


  

Adresse

Fredericia
Riddergade 11
7000 Fredericia
Tlf.: +45 7026 9333
Åbningstider: mandag-fredag 9.00-17.00
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Danmarks største digitale trykkeri

Vester Kopi har en samlet produktionskapacitet for digital print på ca. 130.000 farve A4 sider per time og ca. 250.000 sort/hvid A4 sider per time. Kapaciteten for tegningskopi er ca. 9.300 m2 i timen. På en almindelig arbejdsdag (6 timers fuld kapacitetsudnyttelse) kan vi producere mere end 700.000 farve A4 sider, halvanden million sort/hvid A4 sider, og mere end 55.000 m2 tegningskopi.

Design visitkort

Her kan du designe og bestille dit eget visitkort.

Upload filer

Her kan du sende filer til Vester Kopi - Fredericia.

Uforpligtende: Du er ikke forpligtet til at købe før du har godkendt et tilbud fra os.