Frederiksberg

Home Find butik Frederiksberg

Frederiksberg

Frederiksberg | Vester Kopi

 

Velkommen til Frederiksberg 

Velkommen til Vester Kopi Frederiksberg - Rummer både Vester Kopis hovedkontor samt en butik, som tilbyder hele vores sortiment af ydelser.  

Afdelingen har yderst kompetente og servicemindede medarbejdere med ekspertise inden for alle grafiske løsninger.
Vi er især kendt for vores ekspertise inden for bogproduktion, PHD afhandlinger og online ydelser og er tillige specialister i traditionelle grafiske ydelser, så som offset og serigrafi.  

 

Gør-det-selv

I vores specielt gør-det-selv område har man mulighed for selv at tage kopier eller printe ud til nedsat pris. Alle andre typer opgaver kræver hjælp fra Vester Kopis servicemedarbejdere. Se oversigt over gør-det-selv faciliteter nedenfor.  

 

       DIY FRB VesterKopi DIY FRB Vester Kopi 1

Canvas

Få printet dit motiv på canvas og få det opspændt på trærammer, eller i svæverammer i mange varianter. Vi vejleder gerne om størrelser, beskæring, samt billedkvalitet. 

Fotoprint i store størrelser

Kig ind i butikken eller send os dine billeder til print i mat/blank kvalitet i str. fra A4 til A2 . Hvis du ønsker skifteramme hertil, er der ligeledes mulighed for dette. Læs mere

Arkitekt konkurrencer

Vi er kendt for vores store ekspertise inden for arkitekt- og design konkurrencer samt licitationer, og vi håndterer dagligt større sager. Vi giver rabat på godkendte konkurrencer. Rabatten kan dog ikke kombineres med anden rabat. 

Sikkerhedsgodkendt

Vi producerer opgaver for nogle af de største advokatfirmaer, bl.a. fordi vi er sikkerhedsgodkendte og har stor erfaring med at håndtere disse opgaver. 

Kaffehjørnet

Vi har et hyggeligt gør-det-selv område med et kaffehjørne, hvor du i ventetiden kan få en gratis kop kaffe, læse dagens avis, eller sidde og hyggesludre med venner og kollegaer.

Studerende

Vi yder gode studierabatter. Du skal blot kunne fremvise et studiekort. 

 


 

Adresse

Frederiksberg
Falkoner Allé 8
2000 Frederiksberg
Tlf.: +45 3644 2833
Fax: +45 3321 8113 (Bogholderi)
Åbningstider: mandag-fredag 9.00-17.30
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sådan finder du os/Parkering

Afdelingen er placeret lige overfor Falkoner Centret i det tidligere Danske Bank lokaler tæt på Frederiksberg Centret og metroen.

Danmarks største digitale trykkeri

Vester Kopi har en samlet produktionskapacitet for digital print på ca. 130.000 farve A4 sider per time og ca. 250.000 sort/hvid A4 sider per time. Kapaciteten for tegningskopi er ca. 9.300 m2 i timen. På en almindelig arbejdsdag (6 timers fuld kapacitetsudnyttelse) kan vi producere mere end 700.000 farve A4 sider, halvanden million sort/hvid A4 sider, og mere end 55.000 m2 tegningskopi.

Design visitkort

Her kan du designe og bestille dit eget visitkort.

Gør-det-selv Fotoprint

I Vesterbrogade, Gothersgade, Frederiksberg og Nørregade butikkerne er det også muligt selv at printe digitale billeder i blank fotokvalitet.

Her kan du selv printe billeder fra b.la. usb, telefon, Facebook, Instagram, Flickr, Picasa.

Bestil online og afhent dine billeder næstkommende hverdag i en af vores butikker.

Upload filer

Her kan du sende filer til Vester Kopi - Frederiksberg.

Uforpligtende: Du er ikke forpligtet til at købe før du har godkendt et tilbud fra os.