Gør-det-selv og studierabat

Home Om os Om priser Gør-det-selv og studierabat

Gør-det-selv og studierabat

Er du studerende og skal du aflevere opgave eller speciale?

Her kan du læse mere om mulighederne i vores ”Gør det selv” miljø.

Vester Kopi er vant til at arbejde sammen med studerende i forbindelse med aflevering af specialer, bachelor og ph.d. afhandlinger mv. og vores erfaring er at tid oftest er en knaphed. Vi har derfor strikket et flow sammen der tilgodeser en nem og hurtig tilgængelighed, hurtige leveringer og studievenlige priser.

Gør-det-selv | Vester Kopi

Som studerende har du mulighed for selv at printe din opgave ud - både i farve og sort/hvid. Papirkvaliteten er 100 g. glittet. Det er en meget bedre kvalitet end standard papirkvalitet.

Du får tildelt en computer og kan printe herfra både i sort hvid og farve. Princippet er fuldstændig som at printe ud hjemme. Du skal blot medbringe din printklare PDF fil på en USB stick eller evt. tilgå filen via din e-mail. Vi hjælper dig naturligvis gerne i gang, hvis du har brug for det,

 

 

Studie priserne på "gør det selv" print fremgår af nedenstående link:   Studiepris beregner
GDSpriserWEB    

Når du har printet dine opgaver ud, sørger vi for indbindingen indenfor ca. 2 timer. Ofte går det hurtigere – men er der meget pres på kan du være sikker på at vi gør det så hurtigt som overhovedet muligt.

Vi tilbyder at indbinde med en spiralryg med forskellige muligheder for for- og bagsider eller med en lærredsryg. Du kan se eksempler på indbinding her

 

Bemærk, gør-det-selv service fås kun i følgende afdelinger: 

Frederiksberg

Vesterbrogade

Nørregade

Gothersgade

Rødovre

Fredericia

Aarhus

Odense